Takläggare Åkersberga

RING OSS - 08-124 00 372

Plåtslagare

Vi är plåtslagare

Vi har eget plåtslageri och är din plåtslagare i Åkersberga. Det innebär att vi alltid lägger plåttak av högsta tänkbara kvalitet. Att lägga plåttak är något av vår specialitet, förutom att vi är Moniertak-partner. Vi har stor erfarenhet och gedigen kunskap om plåt och vet hur vi ska lägga plåttaket så att det håller för flera decennier. Och med vår Nöjd kund garanti, ser vi till så att du blir så nöjd som det bara går, med ditt plåttak som vi lägger.

Så lägger vi plåttak i Åkersberga

När vi lägger plåttak arbetar vi väldigt noggrant och effektivt. Vi har egna byggnadsställningar och ser till att skydda takkonstruktionen så att inget blir illa åtgånget medan vi arbetar med takläggningen. Vi ser även till att alltid skydda våra takläggare och hantverkare som arbetar uppe på höga höjder och vi har ansvarförsäkring så att våra kunder inte ska behöva stå för andra omkostnader än själva taket. Om ni vill det, gör vi också hängrännor och stuprör som är specialdesignade för att passa det nya taket. Alla tak vi bygger eller renoverar, gör vi av högsta tänkbara kvalitet.

Säkrare tak med säkra produkter

När vi lägger nytt tak kan vi samtidigt se till så att taket är säkert för alla som ska upp på taket och kanske renovera det, eller skotta snö på taket. Om du så vill, kan vi montera alla slags säkra produkter för ett säkrare tak. Det innebär att vi monterar takstege, taksteg, bryggor och snörasskydd, beroende på hur taket ser ut och vad som behövs för att det ska bli säkrare.

Ta kontakt och berätta vad du behöver gällande takläggning och plåtarbete.

S.O Tak & Bygg AB


Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga

08-124 00 372

[javascript protected email address]

556788-0546


Helhetsleverantör

20 års garanti

Plåtslagare


logo-image

Om Oss

S.O Tak & Bygg AB arbetar med takläggning med hög kvalitet både för privat- och företagskunder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

S.O Tak & Bygg AB

Org nr: 556788-0546
Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga
Tel: 08-124 00 372

Hitta hit